Bandera Inglesa.co.uk Bandera Española.com | 935170161 | 622004365 | Li truquem ¡GRATIS!

Pintat de CD, DVD i Blu-ray a 7 tintes: Qualitat insuperable
1.-Pintat de discos CD i DVD mitjançant serigrafiaEn aquesta imatge veiem un disc (CD o DVD) pintat mitjançant serigrafia clàssica de 100 línies per polzada.

En el detall es veu que la imatge està composta per punts d’una mida molt gran, la qual cosa fa que els CD, DVD i Blu-ray tinguin una definició molt baixa en comparació amb altres sistemes més moderns, com veurem tot seguit.

No obstant això, quan cal pintar sense tramar, com quan fem servir colors plans (anomenats també colors directes o Pantone), o utilitzant colors com l’«or» o el «plata», aquest és l’únic sistema disponible, ja que aquests colors en realitat no són colors, sinó una altra classe de pigment.

2.-Pintat de discos CD i DVD mitjançant offsetEn aquesta imatge veiem un disc (CD o DVD) pintat per serigrafia offset de 150 línies per polzada.

En realitat, la tècnica utilitzada per al disc anterior i per a aquest, la serigrafia, és la mateixa. Es tracta d’un sistema d’impressió «per damunt» de materials «atípics» (no paper). L’única diferència entre els dos discos és la lineatura, és a dir, la grandària del punt amb el qual pintem.

L’ampliació a escala (l’escala és la mateixa en tots els casos, perquè ens puguem fer una idea exacta de la comparativa) ens permet veure que la imatge està composta per punts una mica més petits que en el cas anterior, la qual cosa fa que els CD, DVD i Blu-ray pintats mitjançant serigrafia offset tinguin una definició més bona respecte del primer cas, però lluny del que es pot aconseguir amb tècniques modernes.

3.-Pintat de discos CD i DVD mitjançant digital a 7 tintesEn aquesta imatge veiem un disc pintat per impressió digital a 7 tintes (6 colors més blanc), que és la tècnica moderna més avançada respecte als mètodes obsolets esmentats anteriorment.

Com es pot veure, els punts no són perceptibles ni tan sols amb aquest grau d’augment, la qual cosa fa que els CD, DVD i Blu-ray pintats mitjançant aquesta tecnologia digital de 7 colors tinguin una qualitat impossible d’igualar amb cap sistema actual. La qualitat és tan alta que fins i tot es poden simular «colors directes» que antigament només era possible aconseguir mitjançant la serigrafia (primer mètode), a costa de sacrificar la «definició». La qualitat i la definició del sistema només es poden verificar amb un disc real; per això el convidem a a demanar mostres gratuïtes sense compromís, que el faran tenir una idea exacta i precisa del que parlem.Comparativa del pintat digital amb els antics

Detall d'un pintat de cd en alta definició.

El pintat digital és en alta definició .....[saber mes del pintat de 7 colors en alta definició]


Duplicació digital de CDs o DVDs


La duplicació digital té mes qualitat, és mes ràpida i costa menys...[saber mes sobre la duplicació digital de CDs i DVDs]


Digipacks

Detall d'una còpia de cd o dvd amb acabat digipack digital.

Els digipacks són el packaging de luxe...[saber mes sobre els digipacks]

Benvinguts

Dona amb una duplicació de cd a la ma