Bandera Inglesa.co.uk Bandera Española.com | 935170161 | 622004365 | Li truquem ¡GRATIS!

DVD verge personalitzat (DVD-r)

El DVD-R és l'últim producte per introduir al mercat de consum. Es tracta d'un mitjà capaç de mantenir fins a 4.7 Gigaoctets d'informació . Això significa la possibilitat de mantenir mes d'una hora de vídeo d'alta definició (mpeg2).

Phillips, l'inventor d'aquesta técnologia, ja ven dispositius domesticos que permeten gravar programes de television, de la mateixa manera que es fa amb un vídeo-casette. No obstant això la difusió del dvd-r s'aquesta produint per a l'emmagatzematge de dades.

En l'actualitat existeixen 3 tipus de DVDr: el DVD-R, el DVD+R i un altre mes antic que gairebé ningú utilitza. El mes popular és el DVD-R, bàsicament perquè tots els reproductors tant domèstics com a informàtics ho reconeixen.

No obstant això, el format DVD+R és el que aquesta reconegut per Microsoft com el standard de facto. Esperem no tornar en viure el cas de les vídeo gravadores, on la gran difusió del format VHS va fer que es popularitzés fins a dominar el mercat.

Els DVD-R i DVD+R que ven duplimaster, són de primera qualitat, compten amb tots els drets satisfets als titulars de les patents i, el mes important, l'índex d'errors és mínim.

Vostè pot demanar-nos DVD-R i DVD+R en manera bulk (solament el cd-r), en caixa jewel box i també pot sol·licitar la personalització del DVD. Si vostè o la seva empresa necessiten un DVD-r verge personalitzat amb el seu logotip, o el seu producte, o la seva campanya, etc, nosaltres podem fer-li-ho. D'aquesta manera vostè tindrà total llibertat per gravar quant desitgi sense renunciar a la màxima qualitat i la millor presentació de les seves dades. En duplimaster.com podem personalitzar-li uns pocs DVD-r en 24h (fins a 2500) per mètodes digitals, de màxima qualitat, o per serigrafia clàssica, per serigrafia tipus offset o el que és el mateix serigrafia de molt alta definició.

Els CD són idonis para:

 1. Distribució de programari
 2. Catàlegs de productes
 3. Comunicats corporatius
 4. Memòries d'empresa
 5. Llibres electrònics
 6. Currículum vitae
 7. Arxiu de fotos
 8. Congressos científics
 9. Fires
 10. Presentacions d'empresa
 11. Presentacions científiques
 12. Regals de nadal
 13. Regals d'empresa
 14. etc.


Comparativa del pintat digital amb els antics

Detall d'un pintat de cd en alta definició.

El pintat digital és en alta definició .....[saber mes del pintat de 7 colors en alta definició]


Duplicació digital de CDs o DVDs


La duplicació digital té mes qualitat, és mes ràpida i costa menys...[saber mes sobre la duplicació digital de CDs i DVDs]


Digipacks

Detall d'una còpia de cd o dvd amb acabat digipack digital.

Els digipacks són el packaging de luxe...[saber mes sobre els digipacks]

Benvinguts

Dona amb una duplicació de cd a la ma