Bandera Inglesa.co.uk Bandera Española.com | 935170161 | 622004365 | Li truquem ¡GRATIS!

DVD i CD per a bodes


Si us aneu a casar i voleu que els vostres convidats tinguin un record original i per sempre de la vostra boda, aquest és el vostre producte: CD personalitzat per a bodes.

El podem fabricar amb tot tipus de capses, sempre personalitzat perquè sigui tan original i únic com la resta de la celebració. Des d’un sobre de plàstic on es vegi la personalització del disc, fins a un sobre de cartró (amb dues cares addicionals), caixa jewel box prima (amb llibret de les cares que decidiu), jewel box normal (amb llibret i inlay) o acabat de luxe: digipacks.

I el mateix si voleu un acabat tipus confort pack (tipus llibre). Mireu el digipack tipus llibre a la pàgina digipacks per a una cosa realment excepcional.

I els podeu combinar amb una edició d’un llibre per a la vostra boda: podeu personalitzar, podeu dedicar i podeu signar. Ningú no tira mai un llibre, i per tant el record de la vostra boda anirà realment amb els vostres convidats a casa seva, i no a la paperera més pròxima. Mireu el vídeo i els exemples d’aquesta pàgina de llibres personalitzats.Comparativa del pintat digital amb els antics

Detall d'un pintat de cd en alta definició.

El pintat digital és en alta definició .....[saber mes del pintat de 7 colors en alta definició]


Duplicació digital de CDs o DVDs


La duplicació digital té mes qualitat, és mes ràpida i costa menys...[saber mes sobre la duplicació digital de CDs i DVDs]


Digipacks

Detall d'una còpia de cd o dvd amb acabat digipack digital.

Els digipacks són el packaging de luxe...[saber mes sobre els digipacks]

Benvinguts

Dona amb una duplicació de cd a la ma